Mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra

Pestisrácok figyeljetek!

2019. január 04. - odamondvoms

Van ez a lakájmédia oldal a pesti srácok. Gondolom sokan nem olvassák azok közül, akik az Indexen járnak, kivéve persze azokat, akik trollkodni járnak libsi cikkek alá, megbízásból. Meg akik még néha ki akarnak kerülni a saját véleménybuborékukból. Én is ezért járok a pesti srácok féle kocsmai odamondogatós semmirekellő oldalakra, mert néha-néha jobban, pontosabban leírják mi van az ellenzéki oldalon, mint azt bárki sejtené. Sokszor kiverték már azt a bizonyos biztit, olyankor legyintettem. De most egy bizonyos Pilhál Tamás, olyan mélyre taszította az amúgy sem nagy magasságokban lévő oldal színvonalát a Momentum egyik elnökségi tagjáról szóló írásában, hogy muszáj voltam kiírni magamból amit gondolok, az ő stílusában, neki címezve. 

pilhalkep.jpg

Szóval Pilhál „börtönnel fenyegetsz minket Buzinkay” Tamás. Nem tisztem védeni a Momentum egyik elnökségi tagját sem, legkevésbé az általad említett személyt, sőt talán még egyet is értek veled, hogy nem való politikai pályára. De hogy jössz te ahhoz, Te Orbán oligarcháinak (jó esetben) csecséről nedűt vedelő, az éjszakában részegen „rasszista indulókat” éneklő hordáddal együtt, hogy bármit is kikérj magadnak? Magad választottad, hogy beállsz egy ilyen társaságba és ilyen sorba. Magad választottad, hogy céltáblája leszel az általad vélt vagy valós ellenségeidnek. Most meg kikéred magadnak, hogy bárki is szót emel rád/rátok? Arra is kíváncsi lennék, hogy hány valódi újságíró helyezné magát egy szintre veled. Szerintem az, hogy te kollégáknak nevezed őket, nagyobb sértés, minthogy te Buzinkay-t nullszériás pelenkás senkiházinak nevezed.

Pilhál „elferdítem az igazságot bármivel kapcsolatban” Tamás, mielőtt leírsz baromságokat talán hagyni kellene, hogy kitisztuljon a tudatmódósító szer, legyen az orron át szipkázott fehér por, vagy a Fidesz propagandaminisztériumának reggeli agymosó hírlevele. Persze ehhez jogod van. A blogoszférában is vannak ilyenek, én is írok le hülyeségeket, de nem nevezem magam újságírónak. Neked se kellene. Még a saját ivócimboráid sem tüntetnek fel újságíróként az impresszumban, mire vered magad? Vagy ez ferdítés, mert főmunkatárs vagy? Gondolom nem zavarnak a ferdítések, hisz te is azt teszed.

Például, Pilhál „100 éves álom” Tamás az a kép, amit sikeresen belinkeltél az korántsem az olimipai aláírásgyűjtéskor készült, te kis bérfirkász. Egyébként meg az Országban sokan úgy gondoljuk párthovatartozástól függetlenül, hogy az általad „a magyarok 100 éves álmának” aposztrofált Olimpia 100 éves rémálom lett volna. Hazaáruló lennék mert aláírtam? Nálad biztosan nem vagyok nagyobb hazaáruló. Nálad, aki ész nélkül asszisztál a hatalomnak morzsákért. Ha lenne némi agyad, nem bérfirkász státuszban tengetnéd az értelmetlen napjaidat. Nem vagy más haver, csak egy bérfing a múló narancssárga naplementében.

Pilhál „az újságírásnak nem feladata ellenőrízni a hatalmat” Tamás, igazad van (részben)! Tájékoztatni kellene. Nem egyoldalúan, hanem tényszerűen. Nem ferdítve, hanem objektíven. Nem ctrl-c, Ctrl -V. Mehetnél is gyakorolni, mert eddig elég szarul megy. Például a 100 éves magyar rémálomról. Nem, nem az Olimipáról beszélek újfent, hanem az általad is említett orosz atomról. Ha nem esik le belőle neked egy zsíros falat, akkor kívánom, hogy a házad az atomhulladék tározójára épüljön és 100 évig élvezd jótékony hatását, vagy legalább törleszd a hiteleit, Te az oroszok ellen vérüket adó hőseink meggyalázója. Ami pedig Buzinkay propaganda újságában a Soros propaganda cikket illeti, csak annyit mondhatok, ha ezt a sok sületlenséget beveszi az agyad, akkor egyszerűbb vagy mint egy kertben rohangáló fejetlen csirke. 

Pilhál „jogállami” Tamás, gondolom azon agyalsz, hogy beperelsz, vagy agyonütsz. Mert a te szinteden - ami a Kósa „engem hülyére vettek” Lajosokat, meg végtelenül intelligens rezsibiztosokat jelenti - a jogállamiság az, hogy jogod van pofán vágni a képviselőt, ha úgy megy oda, hogy senki nem hívta. Hát tudod mit? Jelentem ezzel azt mondod, hogy bárkinek joga van téged pofán vágni, ha irritálod.  

Pilhál „ha sokat írom le a másik nevét akkor erősebb vagyok” Tamás, biztos azt hiszed, hogy ettől nagyobb lesz a nemi szerved. Nem így van. Suttyó dolog ezt csinálni, ezzel nem alátámasztod a mondandódat, hanem nevetségessebbé és hiteltelenebbé teszed magad. Már, ha van ennek még fokozata az alatt, ahol te állsz. Mert bizony annál szánalomra méltóbb ember nincs a földön, mint aki pénzért végzi azt, amit te csinálsz. Még a nem létező Soros ügynökök is jobbak nálad, mert ők legalább meggyőződésből cselekszenek. Te viszont egy olyan kloaka nélküli szélkakas vagy, hogy ha bekövetkezik előbb utóbb a rendszerváltás, akkor a szopásra csücsörített kis száddal előbb fogsz a másik oldal felé fordulni, minthogy lenyelnéd az előző adagot. Szánlak érte.

Pilhál „nem vitatkozom másokkal mert nincs értelme” Tamás, engedd meg hogy elmondjam, nem azért nem vitatkozol, mert nincs értelme. És nem is azért, mert nincsenek érveid, hanem mert nincsen agyad. Bérfirkáncoknak nincs rá szükségük. Megkockáztatom, te az a senkiházi suttyó vagy, aki büszkén újságolja, hogy úgy ment át a vizsgáin (ha egyáltalán járt bármilyen iskolába), hogy másolt és vagy puskázott. Azt hiszed azzal, ha egy kacsacsőrű emlős (elnézést a kacsacsőrű emlősöktől) értelmi színvonalára süllyedve, a bivalybasznádi kocsmában választékosnak tartott szójárással fikázol másokat, értelmesebbnek tűnsz? Rohadtul nem.

Javaslom menjél vissza a senkiházi haverjaid közé a kocsmába, fogyasszál olyan tudatmódosítót, amilyet akarsz és köpködj, kiabálj, hergeld magad, aki ellen akarod, csak nagy ívben kerüld el a számítógépeket. Mert tudod mi van? Az internetet is Soros irányítja és a föld lapos. Te barom.

Jó érzés volt?

A bejegyzés trackback címe:

https://voms.blog.hu/api/trackback/id/tr714535668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azigaziraptor 2019.01.04. 18:12:26

Látom, L. Kerekes itt is magát adja!
Szarosszájú pedofil! :-)

H3rold 2019.01.04. 18:42:20

Egész jó írás. Tetszik.

csulla 2019.01.04. 19:27:54

Eddig sem volt "kedvem" a prosti srácok "ürőmködését" betüzni,mert nem szeretem a sötét erő előbújását a nemzeti seggből!A barnába öltőzésre meg azt mondhatnám,hogy megint beleszaladnak a pofonok völgyébe,mert azért több ember emlékszik elődeik tetteire!

Tobruk 2019.01.04. 23:24:12

Elolvastam a pesti sracok cikket a linkre kattintva...eletem elso cikke volt amit elolvastam toluk..es valoszinuleg az utolso is...

Toportyán Zsóti 2019.01.05. 06:44:50

G csuti csüngőhasú maffiacsaládfő legrosszabb befektetéseinek egyike a pestiprostisrácok ,milessz ezekkel ha erre ráébred....

beflower 2019.01.05. 06:58:29

Ez a cikk akkora zajt csap.mint az apácafing Budaörsnél.

Bicepsz Elek77 2019.01.05. 08:44:29

"Aztán van itt még valami, Buzinkay. Mikor Conchita haverod betört az Origo szerkesztőségébe, és ott feszegette a bicepszét (bocs, ez nyilván csak vicc), átléptetek egy határt. Egy politikus akkor megy a szerkesztőségbe, ha hívják. Ha nem hívják, nem megy. Ha mégis, és erőszakkal betör, akkor működő jogállamban kipofozzák onnan. Ha nem tetszik egy origós cikk, akkor helyreigazítást kérsz, személyiségi jogi pert indítasz. Máshoz nincs jogod, érted? Azt hiszed, néhány száz tüntetővel a hátad mögött te vagy az ájfonos Szamuely Tibor? Börtönnel fenyegetsz újságírókat? Hm? Nagy még rád ez a pufajka, elégedj meg a rugdalózóval. Aztán jön a kaja (zsíros kenyér takonnyal), utána böfizés, pelenkázás, oszt takarodó aludni, büdös kölke!"
Hmmm

jajdehülyevagyok 2019.01.05. 08:54:35

Ez az írás sikeresen kontraproduktív.

megamedve 2019.01.05. 09:21:57

L.kerekes az egy löncs.
Csak az a kérdés, hogy mikor dobozolják....

Sir Galahad 2019.01.05. 11:43:41

Ha jól értem a cikket, a szerző most jól odamondogat egy másiknak, aki az ő haverjának mondogatott oda és mindkét írás egyformán suttyó hangnemű.

Vihar egy pohár vízben.

farcsika67 2019.01.05. 12:16:26

A cikk remek,de van egy nagy hiba nenne. A Föld nem lapos. Rubik kocka alakú. Nekem ezt mondták a fideszesek és én elhiszem.

György Csaba Nagy 2019.01.05. 12:26:48

Az 56-os "pesti srácok" ékletüket kockéztatva, sokan azt feláldozva harcoltak a fennálló elnyomó hatalom ellen. A jelen pestisrácok gátlástalan, hazug propagandával, fotelből szolgálják a fannálló elnyomó hatalmat. Névválasztásuk névbitorlás, tevékenységük erkölcstelen lakájmunka a hatalom kegyéért és pénzéért. Sunyiságuk mutatója, hogy -az Origóval együtt- nem adnak teret a kommenteknek, elzárkóznak a vélemény-nyilvánítások elől, tudva, hogy a vita csak hátrányos lehet rájuk. Ha vki ezek után újságírót és -írást keres náluk, tévúton van.

Feaky D 2019.01.05. 13:09:16

Írásbeli vállveregetésem küldöm...hozzátévén, hogy ez a csürhe sötétebb és egyszerűbb, mint azt azok gondonák, akik nem ismerik őket. Én ismerem. A legszebb mostanság a félelem a szemükben...kezdik felismerni, hogy a tűzzel játszanak és nem a kicsiny és büdös pöcsükkel...

lényeglátó 2019.02.18. 13:12:48

@kingmaker: "Prosti Srácok" A legaljasabb, politikai hímringyók! Ostobák, mint a női kurvák!

Mélyül a hülyeség árka!

Mélyül a hülyeség árka!
Vakhitű kommunistákra!
Rátesznek ők vígan, mára
Ráleltek, a polgárra!
Az ám, szép, az igazi jó!
Állam által hizlalt zsidó!
Felejtik a történelmet
Polgár magyar nem lehet!
Aki frissen ,bevándorolt
Arisztokrata baromnak jó volt!
A nemzeti polgárság
Akasztotta a "nemes" urakat"
Ős, eredeti mocskokat!
Magyar, pógár nem lehet!
Csak gaz, zsidó eredet!
Egyedül az aljas jó!
Ki biztos közénk való!
Nem fog akasztani minket.
Ha néppel, bajunk gyűlhet!
Gazok egymásra találtak!
Ő nyúz, másik uzsorázhat
Szép élet, jó élet halihó
Úrrá lett, hízott a zsidó!
Magyarok mit akartok?
Csupasz segget vakartok!
Káromkodtok tehetetlen!
Gazdátok telhetetlen!
Tűrd ostoba türelemmel!
Mert papod, nem temet el!
Ha halálba menekülsz
Temetés uzsorába kerülsz!
2019.02. 12.

lényeglátó 2019.02.18. 13:17:55

@Bicepsz Elek77: Volt proféták!

Fejembe mindig belemart,
Mikor dicsértétek a szart,
Mily jó, és fantasztikus,
Az épülő kommunizmus!
Közben, hogy ne láss,
Nőtt a kizsákmányolás!
Fennen hirdették,
Semmittevő herék!
Hülyítésből jól éltek!
Eszméiket maguk se hitték!
Szólamoktól zengett az ég!