Mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra

Orbán Ráhel védelmében

Essen itt egy pár szó egy szerencsétlen kismama kálváriájáról és a NER tökéletes működéséről.

2018. augusztus 25. - ATorzAtka

Orbán Ráhel nyaralni ment. Gyermekével és gyermeke, esetleg gyermekei apjával. Mióta  saját lábon állnak szinte bármit megengedhetnek maguknak, de mivel most már Ráhel pocakja nagy, nem kockáztathatnak meg egy hosszú repülőutat, így csupán a balkán vállalható részükről. Horvátország a cél, ahova sok magyar csak álmodik eljutni, vagy ahova sok magyar amolyan Balaton helyettesítőként megy. Mert olcsóbb és tenger. Ráadásul szegény itthon nem tud a férjével úgy elmenni kávézni sem, hogy egy NERből kimaradó dühös ellenzéki ne zargassa őket. Tök érthető, hogy nem a luxi Balatonhoz mennek, hanem elmenekülnek.

Hogy hova mentek pontosan? Apuhoz, hogy közösen nyaraljanak? Esetleg apu barátjának yachtjára az Artemy-re? Ja nem, azt valószínű eladták. Lady Mrd meg (mi lehet az a „MRD”, ha a milliárdra utal, akkor ez jobb, mint a 2rule) lehet, hogy sosem volt az övé. És különben is, Olaszországból drága buli áthozni Horvátba. Esetleg mehettek apu barátjának nyaralójába. Egy pelenkás gyerekkel amúgy is macerás a vizen. De hangosan mondom, hogy mindenki megértse. SEMMI KÖZÜNK HOZZÁ! Semmi közünk ahhoz, hogy ők hol nyaralnak, hiszen nem közszereplők. Különben is az eredeti sztoriból kiderült, hogy már hazafelé jöttek (lehet nem is látták a tűzijátékot?). Azt meg tudjuk, hogy mennyire nem pihentető ilyen melegben egy pelenkás gyerekkel egy anyának.

No de vissza az úthoz. Van, hogy megtörténik a baj útközben. A gyerek leszarja, hogy épp az autópályán vannak (szó szerint) és hát ahogy egy gyerek szokta megtölti a pelust. Mit lehet tenni? Megállni az első pihenőnél, és tisztába tenni. Szerintem mindenki így tenne. Mivel nem tudjuk milyen hosszú út áll előttük én tökre egyetértek velük, hogy első a gyerek. Tisztába kell tenni. Megállni, kiszállni, átpelenkázni és menni tovább.

De mi legyen a büdös csomaggal? Az a Range Rover viszonylag új, meg a francnak van kedve még órákig szagolni azt a bűzt, mint egyszeri hatvan környéki lakos a fekáliát. Mit lehet tenni? Ki kell dobni. Ja, hogy nincs kuka? NER-Horvátország 1-0. Nálunk mindenhol van, köszönhetően nyilván „apunak”. Bár időnként tele vannak, és az ott eldobott szemét ugyanúgy a földre ömlik, mint az, amit egyből odaraknak, de ez tök más ugye? Egyből oda tenni az szemetelés, ahogy meg az átlag utazó magyar csinálja, hogy a szemmel láthatóan teli kuka tetejére odabassza az meg leesik, az meg a körülmények szerencsétlen összejátszása?

Én tök igazat adok Ráhelnek. A viszonylag új Range Rovert még úgy akarják majd eladni, hogy pénzüknél legyenek, de ha beissza a szarszagot a bőrkárpit rohadt sokat buknak rajta. De még ha ezt mások nem is értik meg, legalább annyi empátia lehetne az emberekben, hogy belegondolnak: áldott állapotban van. Nem hogy a szarszagtól rosszul lesz, de valószínű bármilyen szagtól. A képen is látszik, hogy meg van dagadva a bokája, mégis legalább a parkoló széléig elsétált kezében a szeméttel, nem csak úgy odavágta a kocsi mellé.

Szegény Tiborcz is csak védeni akarta, és nem bele menni egy veszekedésbe senkivel. Ezért szaladt az autóhoz. Akinek volt már dolga olyan kismamával, aki nehezen viseli az állapotát, akiben tombolnak a hormonok (ráadásul akinek az apukája az ország első embere) az tudja, hogy nem szabad neki ellent mondani. El tudjuk képzelni azt a szitut, hogy finoman felhívja a figyelmét István, hogy ne tegye? Akkor most arról cikkeznének, hogy hogy vitatkoztak, egy parkolóban.

Szóval, ha kicsit magunkba nézünk, akkor elszégyelhetjük magunkat mi is, meg az újságírók is, hogy milyen álszentek vagyunk. Elítéljük őket miközben bele sem gondolunk a helyzetükbe. Fröcsögünk rajtuk, közben meg kivágjuk a cigicsikket a kocsiból, utána dobjuk az almacsutkát mondván, hogy lebomlik. Szemétkupacokat gyűjtünk a gangokon meg a panelek mellett halomba hordjuk, no meg a budai rakparton

Szóval azt gondolom kusti van. Mindenki kérjen bocsánatot, oszt vagy menjen vissza a balettbe ugrálni, vagy építeni tovább a NER-t.

És akkor jöjjön pár szösszenet konteó hívőknek a NER tökéletes működéséről és a véletlenek összejátszásáról. Ugye láttátok az „Amikor a farok csóválja” című filmet?

  1. Ráhel pelenka ügye pont a DK közeli Nyugati fényen jelenik meg, Minden libsi újság így hozza le. Valószínűsíthető, hogy DK szavazó volt, aki beküldte (ki másnak jutna ez eszébe?!). Mennyi az esélye ennek? Élő példán láthatjuk azt, amit írtam. Így tartják felszínen Gyurcsányt.
  2. Ez pont akkor történik, amikor Lölö vagyonának egy része hivatalosan is Orbán dinasztia vagyona lesz. Olvasd el,ha még nem tetted. Persze ez már nem verte ki a biztosítékot, vagyis a pelusügy működött.
  3. Az önreflexióról híres NER pedig fogja magát és leszedi az Alkotás út és a Városmajor utca sarkán lévő épületről a „NE SZEMETELJEN” ki tudja mióta ott lévő fényreklámot

Na most mondja valaki, hogy nem zseniális a NER. Persze még lehetne eggyel jobb, ha Lölö venne egy pelusgyárat, de nem lehet minden tökéletes. 

A bejegyzés trackback címe:

https://voms.blog.hu/api/trackback/id/tr114202239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.